Claudi Bombardó inicia la seva formació de dansa i música a Barcelona i la continua a l'Escola de Victor Ullate (Madrid) i a la John Cranko Schule (Stuttgart). Obté el seu diploma a l'Acadèmia de Dansa Heinz Bosl Stiftung de Múnic. Durant 10 anys va ser membre del Ballet de l'Òpera Estatal de Viena on va compaginar la seva carrera de ballarí amb la coreografia.
Ha creat per a diverses companyies europees com l'Abcdancecompany i la Tanz,Graz (Austria), Interplay DanceTheater (Italia), Emmeleia (Grècia) i la mateixa WienerStaatsOpernBallet. En el seu repertori com a coreògraf té més de trenta peces estrenades arreu (Viena, Dresden, Tessalònica, Roma, Venècia, Tela Aviv, Barcelona, Colònia, Spoletto...).
El 2001 és escollit entre altres set coreògrafs europeus com a finalista en el premi Prix Dom Perignon (Hamburg).
Actualment resideix a Barcelona on dirigeix la seva pròpia companyia juntament amb Nora Sitges-Sardà. Amb aquesta formació ha estrenat les peces "light light object", "MAI and TOK", "Dos", "Superfície emocional", "Pols" entre d'altres, ha guanyat el primer premi Dansa +aprop de Barcelona 2007 i el premi especial D.A.N.C.E. del XXI Certamen Coreográfico de Madrid. El 2008 estrena al Mercat de les Flors "quaranta cadires / unplaced", una creació de llarg format interpretada per a cinc ballarins i un actor.
L'última peça, "STILL HOUR -el que va ser, podria haver estat o serà...-" es va estrenar l'Abril de 2010 al Teatre Estruch de Sabadell - Barcelona- i es va presentar al festival "Danza Venezia" al teatre Malibran de Venècia i al festival "movingtheatre meets friends" de Colònia.
Paral·lelament als seus projectes i produccions pròpies, imparteix tallers coreogràfics i classes de Pràctiques Escèniques al Conservatori Professional de Dansa de l'Institut del Teatre de Barcelona i al Conservatori Professional de Dansa de València i segueix participant en diversos projectes i tallers a l'estranger.


Nora Sitges-Sardà neix a Barcelona i comença els seus estudis de dansa a l'escola Laura Mas. La seva experiència en el món professional comença a la "Jove Companyia de Ballet Clàssic de Catalunya", dirigida per Elise Lummis i Peter Smith (1994-1997).
A partir de 1997 entra a formar part de la companyia I.T. Dansa dirigida per Catherine Allard i el 2000 comença el seu itinerari europeu treballant amb Roberto Galván, Robert Poole i finalment a la ABCdancecompany, dirigida per Nicolas Musin on s'hi estarà fins el 2005.
Al llarg de la seva carrera balla peces d'importants coreògrafs com W. forsythe, I. Galili, W. McGregor, J. Godani, N. Duato, J. Godani, J. Kilyan, W. Vandekeybus, O. Naharin entre d'altres. Com a coreògrafa ha creat peces com "Mai Pen Rai" (guanyadora del premi de coreografia "Les Corts" i "Nou Barris" i a partir de la qual es realitzarà el vídeo dansa "Mai Pen Rai" l'any 2002, en S16mm); “Reverse”, ” ¾” i "Ain't no sunshine", pel programa oficial de la companyia ABCdancecompany; una creació conjuntament amb Karl Schreiner sobre "Le Sacre du Printemps" de Stravinsky pel Festival de Dansa de Krems, Àustria. L'últim treball com a coreògrafa és la peça CARA B per a I.T. Dansa estrenada al Mercat de les Flors el 2008 en motiu del 10è aniversari de la mateixa companyia.
Des del 2005 co-dirigeix la seva pròpia companyia CONTRAPUNCTUSdp juntament amb Claudi Bombardó i treballa com a freelance en diversos projectes internacionals.
Ha col·laborat amb el coreògraf Emanuele Soavi de la companyia alemanya movingtheatre.de, ha treballat amb Karl Schreiner, Liz King, Robert Poole, Jacopo Godani entre altres.
Des de 2008 participa en tallers d'improvisació de la Forsythe Company i a l'Abril de 2010 balla "THE THE" en el programa "Chamber Works" de la mateixa.
També treballa com a assessora de moviment en diferents projectes operístics i col·labora com a assistent amb el coreògraf de renom internacional Jacopo Godani.

El setembre de 2012 li demanen formar part de l'equip artístic del Gärtnerplatz Theater de Munich on hi treballa com a vice-directora i assistent coreogràfica fins el 2015. Seguidament entra a la DresdenFrankfurt Dance Company dirigida per Jacopo Godani on treballa com a ballarina durant el primer any de la companyia. Actualment resideix a Barcelona on treballa com a assistent artística d'ITDansa. Segueix col·laborant amb diferents coreògrafs en projectes creatius i com a mestra invitada en diverses companyies europees.
 
Els dos creadors es troben el 2003 a Àustria i decideixen iniciar la seva col·laboració creant la seva pròpia companyia Contrapunctus danceport amb seu a Barcelona. La seva última creació és "Full evening", una peça en co-producció amb el Festival Grec de Barcelona en la que experimenten sobre la percepció amb un format completament nou i original.
Després d'aquesta darrera creació, decideixen implicar-se de manera independent en diferents projectes dins i fora del territori i des d'aleshores no han desenvolupat cap projecte nou sota el nom de Contrapunctus. El pròxim projecte en comú està encara per decidir...